Na kafíčko ☕ Přípravy vrcholí

Na kafíčko 
  na kafíčko - insta
 
Konec léta se nesl ve smutném duchu úmrtí v rodině, a tak šel celý e-shop dost stranou. Bylo potřeba zpomalení, pomoc v rodině, a proto se některé věci na e-shopu pozdržely. Například začátek práce na letošním adventním kalendáři a novinkách.
 
Září bylo tedy plné příprav. 
Produkty, které budou v adventním kalendáři, jsou objednané, ještě mi chybí nakreslit pár archů samolepek, pustit všechny samolepky do tisku, vymyslet vzhled balení, a budu vám je moct pustit k předprodeji.
Jelikož mě chytla i více kreativní nálada, tak v říjnu se můžete těšit na nové samolepky. Některé ze starých dat předělané do nového kabátku a jiné úplně nové. Kdo čeká třeba na přehled roku 2025, tak ten bude v říjnových novinkách.
Letos jsem se totiž hecla a zařekla se, že v adventním kalendáři nebude ani jeden jediný arch, který by byl na e-shopu. Takže celý adventní kalendář bude plný novinek, z nichž většinu pak přidám na e-shop postupně.
 
A pak tu máme pár dalších věcí, které jsem hodně řešila v září.
1.
Produkty by-me nově (minimálně do konce roku) můžete koupit v kamenné prodejně Placestore v Praze a Olomouci. Takže ke znojemskému krámku JOI přibyly tyto dvě prodejny, z čehož mám ohromnou radost, že vám mohou být moje produkty zase o něco blíž.
2.
Budeme s manželem a by-me na brněnském Pa-peeru. Takže kdo tam bude mít cestu, budeme se 9. 11. na vás moc těšit.
3.
Dotazník, který jsem spustila s všeobecnými otázkami na vnímání změn u značky a otázkami ohledně nových diářů, mi dal opravdu hodně. Vaše odpovědi mi udělaly velkou radost a přinesly skvělé tipy, co přidat za samolepky, nebo změny u diářů.
Diáře, které mám teď v datované i nedatované verzi, měly krásné ohlasy, ale i tak se našla spousta z vás, kteří potřebují vertikální rozložení diářů, a to staré vertikální jim chybí. Takže si dost hraju s myšlenkou, že by by-me nabízelo obě varianty : horizontální (to, které je teď na e-shopu) i vertikální.
4.
Dost si hraju s myšlenkou založit fb skupinku, kde bych s příznivci by-me mohla probírat blíže změny v rozložení diářů, barvy desek, nebo případně tipy na samolepky. Ozvalo se i dost z vás, kteří se nabídli s pomocí se skupinkou, a toho si nesmírně vážím. Takže jak bude chvilka, pokusím se to promyslet, dát tomu nějaký řád a snad se brzo potkáme i tam.
 
Já doufám, že se vám toto počtení ze zákulisí značky líbilo a těšíte se na chystané adventní kalendáře, nebo třeba na to, že se potkáme na brněnském Pa-peeru.
 
Mějte se krásně a zase někdy na kafíčku :)
podpis